opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Tapas maken tijdens weekendje weg

€ -,--

De familie Heldens ging een weekendje weg, en als invulling hebben zij oa andere een kookworkshop Tapas gedaan. Koolhydraat- arm, op verzoek van de dokter. Meneer en 1 van zijn dochters staan graag in de keuken en daar past een workshop als deze natuurlijk goed bij. Ze hebben onder andere een Griekse salade gemaakt, sangria, garnalenspies met pikante saus en gehaktballetjes met pesto. Het was een gezellige middag, met een diversiteit aan gerechten. Ook genieten van een gezellig culinair weekend? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​