opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Weekend weg tapas maken

€ -,--

Deze dames kennen elkaar van de studie in Breda en wonen verspreid over heel Nederland, elk jaar proberen zij een weekend te plannen en overnachten dan in een vakantiehuis. Dit jaar is Kookparty uitgenodigd om een Tapasworkshop te komen verzorgen in het vakantiehuis. Onder het genot van een drankje zijn ze gezellig aan de slag gegaan met als resultaat een tafel vol lekkere tapas.
Gaat u binnenkort ook met uw vrienden/familie een weekend weg en lijkt u dit een leuk idee bezoek vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​