opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Quiz & taste

€ -,--

Koken, proeven én een quiz spelen? Bij Kookparty kan het!
 
Hoe werkt het?
Het gezelschap wordt door de kookconsulent verdeeld in teams. Ieder team krijgt een aantal recepten. Daarna kan de culinaire battle beginnen! Wie van jullie kan de meeste kookvragen goed beantwoorden? Welk team scoort de meeste punten bij de proeverij? Het winnende groepje mag als eerste aan de slag in de keuken. Uiteraard krijgt het snelste team de hoofdprijs. Zijn alle gerechten bereid, dan gaan jullie lekker aan tafel. 

Voor wie?
Quiz & Taste heeft alle elementen voor een geslaagd vrijgezellenfeest, teamuitje, familiedag of ander feest: competitie, samenwerking, entertainment en vooral veel gezelligheid. Je kunt deze Kookparty boeken in de thema’s bonbons, tapas, fingerfood en chocolade. 


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​