opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

World food

€ -,--

Chinees, Japans of toch maar Italiaans? Kookparty heeft dé oplossing voor twijfelaars: de World Food Party. Met elkaar maken jullie kleine gerechtjes uit verschillende wereldkeukens. Dat is nog eens gevarieerd eten!

Jullie kiezen zelf een aantal landen en maken onder leiding van de kookconsulent een aantal lekkere hapjes uit de bijbehorende keukens. Japanse sushi, Amerikaanse chicken wings, Franse crêpes, alle combinaties zijn mogelijk. Daarna is het een kwestie van lekker proeven en uitwisselen.

Voor wie?
Een World Tour Party is altijd leuk. Regel een club vrienden, nodig je familie uit of boek deze party als straatfeest. Succes verzekerd! 


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​