opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

kookconsulent Alkmaar

Ben jij gek op koken en zoek je een leuke bijbaan als zzp’er in Alkmaar? Kom werken bij Kookparty! Wij zoeken kookconsulenten die als bijverdienste culinaire workshops op locatie willen geven in de regio. Je werkt fulltime of parttime in je eigen regio en kunt je eigen culinaire invulling geven aan de workshops. Ben jij een echte foodie, vind je het leuk om met mensen te werken en beschik je over een eigen auto? Meld je dan nu aan!

0,00Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​