opc_loader

Werkwijze

Koken met Kookparty
Koken is leuk, lekker en gezellig. En met Kookparty wordt kokkerellen nog leuker! Volg met elkaar een kookworkshop, organiseer een kookfeestje of boek een diner aan huis. Wenst u nog beter te leren koken? Dan is een individuele kookles iets voor u. Alles kan, op iedere gewenste locatie - ook in België. Uw gezelschap wordt begeleid door onze professionele, ervaren kookconsulenten. Zij zorgen er samen met u voor dat uw kookevenement onvergetelijk wordt. 

Een kleine greep uit onze mogelijkheden.

Boek bijvoorbeeld een Kookparty voor: een familiefeest, personeelsuitje, babyshower, vrijgezellenfeest, een afscheid van een collega, een verjaardag, jubileum of feestdag.

Waar geven wij de workshops?
Voor workshops met volwassenen of andere gezelschappen kunt de optie kiezen om tegen een meerprijs een Kookparty locatie te huren. Deze optie kunt u kiezen tijdens het aanvragen van een offerte. Kinderfeestjes en kooklessen worden aan huis verzorgd, de kookconsulent van Kookparty komt naar u toe. De optie aan huis is ook voordeliger want u bespaart de huur van een locatie. Wat u nodig heeft is een keuken met standaard apparatuur. Denkt u hierbij aan een oven van minimaal 30x20 cm, een fornuis, een werkblad, bestek en borden en een bijzettafel. Overige kookgerei neemt de kookconsulent mee. 

Tarieven
Het tarief van een Kookparty is gebaseerd op het aantal deelnemers en het gekozen thema. Op de webpagina van de door u gewenste workshop kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. 

Reserveren
Na een positieve reactie op de prijsopgave berichten wij u over de beschikbaarheid van de gewenste datum. Indien de door u gewenste datum al is volgeboekt geven wij u alternatieve datums voor uw workshop. Met uw akkoord reserveren wij vervolgens een datum. Van de reservering ontvangt u een bevestiging.  

Voorafgaand aan de workshop
De kookconsulent bespreekt samen met u telefonisch de gekozen workshop. Uw wensen bepalen de suggesties voor de gerechten die de kookconsulent u vervolgens per mail toestuurt. Wij houden ook rekening met allergieën en diëten. U maakt zelf uw keuze uit deze suggesties.