opc_loader

Werkwijze

Koken met Kookparty
Koken is leuk, lekker en gezellig. En met Kookparty wordt kokkerellen nog leuker! Volg met elkaar een kookworkshop, organiseer een kookfeestje of boek een diner aan huis met een Kookparty chef. Wens je nog beter te leren koken? Dan is een individuele kookles iets voor jou. Alles kan, op iedere gewenste locatie - ook in België. Het gezelschap wordt begeleid door onze professionele, ervaren kookconsulenten. Zij zorgen er samen met jou voor dat de Kookparty onvergetelijk wordt. 

Een kleine greep uit onze mogelijkheden.

Boek bijvoorbeeld een Kookparty voor: een familiefeest, personeelsuitje, babyshower, vrijgezellenfeest, een afscheid van een collega, een verjaardag, jubileum of feestdag of sluit je aan bij een Kookparty event in jouw regio.

Waar geven wij de workshops?
Overal waar een keuken aanwezig is kan je een Kookparty boeken. Denk hierbij aan een oven, een fornuis, koelkast en de nodige werkruimte. Overige kookgerei neemt de kookconsulent mee. Dit kan makkelijk bij je thuis, op een bedrijf of gezellig in een vakantiehuisje. Heb je geen locatie dan kan je kiezen voor de optie Kookparty locatie waarna wij de beschikbaarheid voor de gewenste datum gaan raadplegen.

Tarieven
Het tarief van een Kookparty is gebaseerd op het aantal deelnemers en het gekozen thema. Op de webpagina van gewenste workshop kan je vrijblijvend een offerte aanvragen. 

Reserveren
Na een positieve reactie op de prijsopgave berichten wij over de beschikbaarheid van de gewenste datum. Indien de gewenste datum al is volgeboekt geven wij alternatieve datums voor de Kookparty. Met jouw akkoord reserveren wij vervolgens een datum. Van de reservering ontvang je een bevestiging.  

Voorafgaand aan de workshop
De kookconsulent bespreekt samen telefonisch de gekozen workshop. De wensen bepalen de suggesties voor de gerechten die de kookconsulent je vervolgens per mail toestuurt. Wij houden ook rekening met allergieën en diëten. Je maakt zelf een keuze uit deze suggesties.