opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Werkwijze

Boek de Kookparty!
Koken is leuk, lekker en gezellig. En met Kookparty wordt kokkerellen nog leuker! Volg met elkaar een kookworkshop, organiseer een kookfeestje of boek een diner aan huis. Wenst u nog beter te leren koken? Dan is een individuele kookles iets voor u. Alles kan, op iedere gewenste locatie - ook in België. Uw gezelschap wordt begeleid door onze professionele, ervaren kookconsulenten. Zij zorgen er samen met u voor dat uw kookevenement onvergetelijk wordt. Een kleine greep uit onze mogelijkheden. Boek bijvoorbeeld een Kookparty voor: een familiefeest, personeelsuitje, babyshower, vrijgezellenfeest, een afscheid van een collega, een verjaardag, jubileum of feestdag.

Waar geven wij de workshops
Kookparty geeft workshops door heel Nederland en werkt zonder vaste locatie. Onze kookconsulenten komen naar u toe. De workshops worden op locatie, zoals bij u op het bedrijf, bij u thuis of gezellig op uw vakantieadres, gegeven.

Benodigdheden
Wat u nodig heeft is een keuken met standaard apparatuur. Denkt u hierbij aan een oven van minimaal 30x20 cm, een fornuis, een werkblad, bestek en borden en een bijzettafel. Overige kookgerei neemt de kookconsulent mee. Drank en eventuele aankleding, zoals versieringen, regelt u zelf.

Tarieven
Het tarief van een Kookparty is gebaseerd op het aantal deelnemers en het gekozen thema. Op de webpagina van de door u gewenste workshop kunt u vrijblijvend meer informatie aanvragen. Het tarief is inclusief een begeleiding van 2½ uur op uw gewenste locatie, exclusief de ingrediënten en eventuele parkeerkosten en drank. 

Reserveren
Na een positieve reactie op de prijsopgave berichten wij u over de beschikbaarheid van de gewenste datum. Indien de door u gewenste datum al is volgeboekt geven wij u alternatieve datums voor uw workshop. Met uw akkoord reserveren wij vervolgens een datum. Van de reservering ontvangt u een bevestiging.  Voorafgaand aan de workshop
De kookconsulent bespreekt samen met u telefonisch de gekozen workshop. Uw wensen bepalen de suggesties voor de gerechten die de kookconsulent u vervolgens per mail toestuurt. Wij houden ook rekening met allergieën en diëten. U maakt zelf uw keuze uit deze suggesties. Van de kookconsulent ontvangt u vervolgens een boodschappenlijst. U koopt deze boodschappen zelf in. Daardoor maakt u alvast kennis met de voor de workshop benodigde ingrediënten. Wel zo handig als u het gerecht nog eens wilt maken! De kookconsulent staat op de afgesproken datum en tijd bij u op de stoep voor de workshop. Van de kookconsulent ontvang u na afloop van de workshop de recepten. 


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​