opc_loader

workshop bonbons maken Gerwen

Hij past in één hap in uw mond en doet u zwijgend zuchten: de chocolade bonbon. Puur geluk in een smaakbommetje. Wilt u ze rond, vierkant, langwerpig, bol of plat? Met streepjes, gevuld, stipjes of gestempeld? Houdt u van noten, marsepein of toch liever room? En kiest u dan die harde, de zachte of de bonbons die van uw kin sijpelen als u er in bijt? Mmmmm... en waarom zouden we kiezen tussen witte, pure of melk chocolade?

Bij de workshop bonbons maken van Kookparty in Gerwen, mag alles!

Tijdens de Bonbons workshop van Kookparty maakt u alle bonbons waar u blij van wordt. Wij temperen en enroberen er op los en leren u hoe u ganache maakt en hoe u die kleine chocolade bolletjes om kunt toveren tot een prachtig cadeautje. De kookconsulent van Kookparty leert u zo alles wat u moet weten over het maken van heerlijke bonbons.

Boek een bonbons workshop van Kookparty.

U likt uw vingers af bij onze Bonbons Party, die uitermate geschikt is voor elke gelegenheid. Want een bonbon heeft de ideale maat voor alles, kleedt af en maakt altijd goede sier. Daarom zorgt Kookparty ervoor dat de Bonbon Party zeven dagen per week kan worden geboekt bij u thuis of op locatie, in de ochtend, ’s middags en ’s avonds. Zodat u met uw familie, vrienden of collega’s een onvergetelijk feestje viert.

Een doosje heerlijke zelfgemaakte bonbons voor thuis.

Na de bonbons workshop neemt iedereen een doosje zelfgemaakte bonbons mee naar huis. De Bonbon Party van Kookparty zorgt voor vuurwerk in de mond en een smaak explosie die iedereen nog lang zal heugen, ook na de workshop!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. De workshop bonbons maken van Kookparty is voor iedereen leuk en gezellig om te doen.

0,00