opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Workshop taarten maken met Kookparty!

Heeft u wel eens gehoord van de Kookparty? Wij geven diverse workshops taarten maken bij u thuis of op locatie. Onze kookparty is een gezellige culinaire belevenis waarbij u heerlijke taarten kunt maken en de beste decoratietechnieken kan uitproberen! Dit kan je doen voor een kinderpartijtje of feestje, vrijgezellen feest, verjaardag of een leuke middag of avond onder familie of vrienden. De taarten workshops van de Kookparty zijn een leuke en leerrijke culinaire ervaringen, waarbij u en uw gasten heerlijk gaan bakken en gebruik kunt maken van nieuwe decoratietechnieken.

Artikel 1 tot 30 (van de 300 artikelen). Resultaat:12345...VolgendeToon alles
Artikel 1 tot 30 (van de 300 artikelen). Resultaat:12345...VolgendeToon alles


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​