opc_loaderMakkelijk en gezellig!
Het organiseren van een kookparty is heel simpel. U kiest een thema, prikt een datum en nodigt uw gezelschap uit. Op de afgesproken tijd en datum staat de kookconsulent bij u op de stoep om de Kookparty te geven. Alles kan op ieder gewenste locatie, weinig moeite, maximaal plezier.  

​​

Een offerte binnen 24 uur in uw mailbox! 

Workshop taarten maken met Kookparty!

Heeft u wel eens gehoord van de Kookparty? Wij geven diverse workshops taarten maken bij u thuis of op locatie. Onze kookparty is een gezellige culinaire belevenis waarbij u heerlijke taarten kunt maken en de beste decoratietechnieken kan uitproberen! Dit kan je doen voor een kinderpartijtje of feestje, vrijgezellen feest, verjaardag of een leuke middag of avond onder familie of vrienden. De taarten workshops van de Kookparty zijn een leuke en leerrijke culinaire ervaringen, waarbij u en uw gasten heerlijk gaan bakken en gebruik kunt maken van nieuwe decoratietechnieken.

Artikel 1 tot 30 (van de 300 artikelen). Resultaat:12345...VolgendeToon alles
Artikel 1 tot 30 (van de 300 artikelen). Resultaat:12345...VolgendeToon alles


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​