opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Workshop voor kinderfeestje 11 jaar

De Kookparty kookworkshops zijn de leukste in uw omgeving. Onze gespecialiseerde kookconsulenten komen gewoon bij u thuis of op locatie  en geven de kinderen een onvergetelijk kookfeest. Of u nou 2 of 10 kinderen uitnodigt, wij komen u graag. Omdat wij hoogwaardige gerechten willen leren maken, geldt er een minimumleeftijd van 11  jaar. Zo weten we zeker dat de kinderen het niveau aankunnen en het voor alle kinderen leuk blijft. Bovendien steken de kinderen er ook echt iets van op. Een specifiek gerecht? Speciale dieetwensen? Wij helpen u graag te bepalen wat het beste bij uw wensen past. Neem dus snel contact met u op, dan vertellen wij u er graag alles over.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​