opc_loaderMakkelijk en gezellig!
Het organiseren van een kookparty is heel simpel. U kiest een thema, prikt een datum en nodigt uw gezelschap uit. Op de afgesproken tijd en datum staat de kookconsulent bij u op de stoep om de Kookparty te geven. Alles kan op ieder gewenste locatie, weinig moeite, maximaal plezier.  

​​

Een offerte binnen 24 uur in uw mailbox! 

Workshop voor kinderfeestje

De Kookparty kookworkshops zijn de leukste in uw omgeving. Onze gespecialiseerde kookconsulenten komen gewoon bij u thuis of op locatie en geven de kinderen een onvergetelijk kookfeest. Of u nou 2 of 10 kinderen uitnodigt, wij komen graag langs. Omdat wij lekkere en makkelijke gerechten willen maken, geldt er een minimumleeftijd van 5 jaar. Zo weten we zeker dat de kinderen het niveau aankunnen en het voor alle kinderen leuk blijft. Bovendien steken de kinderen er ook echt iets op. Vraag Vrijblijvend meer informatie aan, wij helpen u graag.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​