opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Bonbons workshop Bonbons leert u maken in de workshop van Kookparty!

Tijdens onze workshop bonbons maken leren we u hoe het maken van bonbons in zijn werk gaat en gaat u uiteraard ook zelf aan de slag om een paar van deze verrukkelijke snoepjes te maken. De workshops van Kookparty worden in heel Nederland op locatie verzorgd voor diverse gezelschappen. Heeft u interesse in een chocolade workshop? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken en een datum te prikken!

Ontdek ook de leukste tips en activiteiten voor: familie uitjes, vrijgezellenfeest, teambuilding, verjaardagsfeest, kinderfeestjes of een kookworkshop tijdens een gezellig weekend weg.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​