opc_loaderMakkelijk en gezellig!
Het organiseren van een kookparty is heel simpel. U kiest een thema, prikt een datum en nodigt uw gezelschap uit. Op de afgesproken tijd en datum staat de kookconsulent bij u op de stoep om de Kookparty te geven. Alles kan op ieder gewenste locatie, weinig moeite, maximaal plezier.  

​​

Een offerte binnen 24 uur in uw mailbox! 

Bonbons workshop Bonbons leert u maken in de workshop van Kookparty!

Tijdens onze workshop bonbons maken leren we u hoe het maken van bonbons in zijn werk gaat en gaat u uiteraard ook zelf aan de slag om een paar van deze verrukkelijke snoepjes te maken. De workshops van Kookparty worden in heel Nederland op locatie verzorgd voor diverse gezelschappen. Heeft u interesse in een chocolade workshop? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken en een datum te prikken!

Ontdek ook de leukste tips en activiteiten voor: familie uitjes, vrijgezellenfeest, teambuilding, verjaardagsfeest, kinderfeestjes of een kookworkshop tijdens een gezellig weekend weg.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​