opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Chocola maken leert u tijdens de chocolade workshop van Kookparty!

Bij de Kookparty kunt u terecht voor diverse workshops en kooklessen bij u aan huis of op locatie in heel Nederland. Door de diverse thema’s en invullingen van de workshops boekt u bij ons voor jong en oud, altijd leuke culinaire ervaring. Onze workshops zijn een ideale activiteit voor onder meer teamuitjes, kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten of als gezellig dagje uit met vrienden en vriendinnen. Bekijk de uitgebreide mogelijkheden en ga op zoek naar de kookuitdaging die bij u past!

Artikel 1 tot 30 (van de 315 artikelen). Resultaat:12345...VolgendeToon alles
Artikel 1 tot 30 (van de 315 artikelen). Resultaat:12345...VolgendeToon alles


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​