opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Culinaire workshop Hoofddorp

0,00

Kookparty verzorgt culinaire workshops in Hoofddorp, waar u maar wilt bij u thuis of op locatie het kan allemaal! Of u nu een teambuilding uitje of vrijgezellenfeest wilt organiseren, wij helpen u. Ook verzorgen wij culinaire kinderfeestjes. Wanneer u ons inschakelt, krijgt u begeleiding van een professionele kookconsulent die met u aan de slag gaat met het maken van heerlijke gerechten. Deze gerechten kunnen zelfs worden afgestemd op uw culinaire voorkeuren. Uiteraard houden wij altijd rekening met allergieën. De culinaire workshops van Kookparty duren ongeveer 3 uur en dit verzorgen wij voor groepen van 4,6,8 of meer personen op ieder gewenste locatie. Een wereldkeuken om te ontdekken: Italiaans, Surinaams, Thais, tapas, sushi. De culinaire experts van Kookparty staan garant om uw smaakpapillen ongekend te prikkelen! En dit voor elk kookniveau en gezelligheid voor iedereen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​