opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Diner aan huis met Kookparty

Een gezellige middag kokkerellen, alleen of met een groep, en daarna lekker aan tafel genieten van uw eigen bereidde gerechten, dat is het idee van een diner aan huis van Kookparty. Onze thuiskookconsulent komt naar u toe en kan indien gewenst zelfs de boodschappen voor u verzorgen. Het enige wat u dan nog nodig heeft is zin in een culinaire uitdaging, een oven, fornuis en koelkast. Ideaal toch? U kunt ons boeken voor een dinner aan huis in heel Nederland.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​