opc_loader

Uitje in Achlum

Op zoek naar een leuk en origineel uitje in Achlum? Een actief uitje waarbij iedereen met z'n allen gezellig creatief kan bezig zijn? Een uitje waarbij het lekker smaakt en nog iets van opsteekt?

Tip van vandaag: koken met Kookparty!
Of u nu een activiteit zoekt tijdens een weekendje weg of gezellig met het gezin iets anders wil ondernemen dan een bezoekje bij de dierentuin of pretpark. Een Kookparty is voor iedereen leuk om te doen gezellig bezig en u bereid samen een tafel vol lekkernijen.

Bij u thuis of op locatie in Achlum
Boek een Kookparty bij u thuis, heeft u een weekendje weg gepland en de vakantie woning is voorzien van een simpele keuken geen probleem. Wij komen namelijk op iedere locatie waarbij een standaardkeuken aanwezig is. Denk hierbij aan een fornuis, koelkast, oven en wat werkruimte. Dit is alles wat u nodig heeft de rest nemen wij mee.

Een uitje met de familie of het hele gezin
Een Kookparty wordt vaak geboekt tijdens de jaarlijkse reunie van families. De neven en nichten, ooms en tantes en zelfs de opa en oma's worden ingezet om samen een compleet familiediner te bereiden. Ook de kinderen komen aan bod. Of u nu voor het gezin of de hele familie een leuke activiteit zoekt, de Kookparty wordt volledig op maat voor u uitgewerkt en iedereen doet gezellig mee. Bestaat uw gezin uit 3 personen geen probleem dat is ook mogelijk.


Een vriendenuitje
Een Kookparty is uiterst geschikt om samen met de vrienden of vriendinnen te beleven. Of het om een kleine of een grote groep gaat, wij worden vaak geboekt voor groepjes van 4, 5, 6, 7 tot 8 personen. U kiest een leuke thema uit zoals wij vaak aanraden voor een vriendengroept is het maken van tapas. Wij sturen u diverse suggesties van gerechten en stelt zelf het menu samen. Leuk toch?

Een actief teamuitje
Even er tussenuit, weg van de werkdruk en ontspannen. Wenst u een stukje teambuilding te doen of u zoekt een leuke ontspannen activiteit voor uw medewerkers. Met een Kooparty vangt u 2 vliegen in één klap. Ontspanning, teambuilding en gezellig samenzijn ohhh niet vergeten dat de finale nog lekker smaakt! U heeft een locatie gevonden of uw kantoor/bedrijf beschikt over keukenfaciliteiten boek dan een Kookparty. Samen koken is bijzonder en leuk om te doen!

Het boeken van een Kookparty
U start met het zoeken op onze website naar een leuke thema: een workshop, een barbecue, funcooking, of een diner . Heb je iets leuks gevonden vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor uw gezelschap. Omschrijf hierbij wat jullie wensen zijn en geef ook meteen aan wanneer. U ontvangt van Kookparty een offerte en maakt een beslissing. Gaat u akkoord dan neemt de kookconsulent van Kookparty met u contact op voor de invulling van uw Kookparty. 

Leuke ideeën, tips en suggesties
Wij denken graag met u mee om uw dag onvergetelijk te maken. Het Kookparty team heeft ruime ervaring om onze klanten te laten genieten van een bijzondere belevenis. Wij bieden scherpe prijzen aan en kwaliteit. Aarzel dus niet om met ons contact op te nemen. Wij helpen u graag en zien uw aanvraag graag tegemoet.


Met culinaire groet, 

0,00