opc_loader

Kookworkshop tapas Capelle-West

0,00

Kookworkshop tapas Capelle-West

Oh, die vakantie in Spanje, wat was dat een genot! Moeiteloos haalt u zich dat leuke terrasje in de zon voor de geest, waar u die heerlijke gamba’s met knoflook heeft gegeten. Of at u daar nu die goddelijke Spaanse ham, met gebakken dadels en spek ernaast? En weet u nog, dat restaurantje bij de haven waar ze gefrituurde carbonaatjes, balletjes in tomatensaus en pittige aardappeltjes serveerden?

Waar u van de serveerster de gefrituurde inktvis mocht proeven? En waar ze van die verrukkelijke olijven bij het brood hadden? Zoete gevulde paprika, gazpacho, en ach, die kabeljauwkroketjes, u droomt er nog steeds van! Kom, hoe heten die ook alweer?

 

Tapas maken met Kookparty: lekker en  super gezellig!

Het is hoog tijd voor een tongstrelend vakantiemoment in uw dagelijks leven. Kookparty kan u daar uitstekend bij helpen met de Tapas Party. Al uw smakelijke herinneringen hebben wij voorhanden, en met uw vragen en suggesties werken wij een Kookparty voor u uit waarmee u zich zo weer in Spanje waant.

 

Dus nodig uw leukste collega’s, vrienden en familie maar uit! Kookparty leert u in de Tapas Party heerlijke, authentiek Spaanse hapjes maken. Na de workshop laten u en uw gezelschap zich de tapas heerlijk smaken, en kan u de mooiste verhalen van uw vakantie de revue nog eens laten passeren. En deze zomer wordt het vast een stuk gezelliger in Spanje! Olé!