opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Teambuilding workshops

Kookparty heeft voor u verschillende teambuilding workshops voor een culinaire ervaring in groepsverband. Wat er is nou leuker dan tijdens een kookworkshop bezig te zijn met de band met uw collega’s? Tijdens deze inspirerende activiteit is het belangrijk samen te werken als een team om een lekker diner of een gezellige lunch op tafel te zetten. Zo leert u samenwerken en uw collega’s nog beter kennen. De activiteit wordt afgesloten met een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje! Teambuilding workshops van Kookparty Bezoekers van deze pagina vonden ook interessant: Teambuilding ideeën.

Artikel 1 tot 30 (van de 313 artikelen). Resultaat:12345...VolgendeToon alles
Artikel 1 tot 30 (van de 313 artikelen). Resultaat:12345...VolgendeToon alles


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​