opc_loaderMakkelijk en gezellig!
Het organiseren van een kookparty is heel simpel. U kiest een thema, prikt een datum en nodigt uw gezelschap uit. Op de afgesproken tijd en datum staat de kookconsulent bij u op de stoep om de Kookparty te geven. Alles kan op ieder gewenste locatie, weinig moeite, maximaal plezier.  

​​

Een offerte binnen 24 uur in uw mailbox! 

Teambuilding workshops

Kookparty heeft voor u verschillende teambuilding workshops voor een culinaire ervaring in groepsverband. Wat er is nou leuker dan tijdens een kookworkshop bezig te zijn met de band met uw collega’s? Tijdens deze inspirerende activiteit is het belangrijk samen te werken als een team om een lekker diner of een gezellige lunch op tafel te zetten. Zo leert u samenwerken en uw collega’s nog beter kennen. De activiteit wordt afgesloten met een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje! Teambuilding workshops van Kookparty Bezoekers van deze pagina vonden ook interessant: Teambuilding ideeën.

Artikel 1 tot 30 (van de 313 artikelen). Resultaat:12345...VolgendeToon alles
Artikel 1 tot 30 (van de 313 artikelen). Resultaat:12345...VolgendeToon alles


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​