opc_loader

Teambuilding workshops

Kookparty heeft voor u verschillende teambuilding workshops voor een culinaire ervaring in groepsverband. Wat er is nou leuker dan tijdens een kookworkshop bezig te zijn met de band met uw collega’s? Tijdens deze inspirerende activiteit is het belangrijk samen te werken als een team om een lekker diner of een gezellige lunch op tafel te zetten. Zo leert u samenwerken en uw collega’s nog beter kennen. De activiteit wordt afgesloten met een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje!

Teambuilding workshops van Kookparty
De teambuilding workshops van Kookparty zijn de perfecte combinatie tussen leerzaam en aangenaam. Net als in het bedrijfsleven zult u tijdens de workshop samen werken aan gezamenlijke doelen, namelijk een tafel vol heerlijke gerechten. Zo wordt tijdens de teambuilding workshop een beroep gedaan op de volgende vaardigheden van uw team:

  • Samenwerken
  • Feedback
  • Leiderschap
  • Communicatie
  • Vertrouwen

Daarnaast is een workshop van de Kookparty weer eens wat anders dan de standaard etentjes, midgetgolf middagen en stadswandelingen. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een van onze workshops en bekijk of dit het ideale uitje is voor uw team!

Meer informatie
Naast teambuilding workshops kunt u bij ons ook terecht voor diverse themaworkshops, kinderfeestjes en andere culinaire ervaringen. Stuur ons vrijblijvend een e-mail!

Voor kinderfeestjes en verschillende teambuilding workshops bent u bij Kookparty aan het goede adres, de kookervaring voor jong en oud, man en vrouw! Bezoekers van deze pagina vonden ook interessant: Teambuilding ideeën -  Cupcakes maken workshop

Artikel 1 tot 30 (van de 316 artikelen). Resultaat:12345...VolgendeToon alles
Artikel 1 tot 30 (van de 316 artikelen). Resultaat:12345...VolgendeToon alles