opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

uitje koken Alkmaar

0,00

Iets leuks doen met vrienden, familie of collega’s? Boek een uitje koken met Kookparty in Alkmaar! Niets geeft zoveel plezier en ontspanning als samen kokkerellen, proeven en smullen. Bij Kookparty kan dat op elke gewenste locatie. Ook kun je kiezen uit veel verschillende kookthema’s. Dat maakt een vrijgezellenfeest, dagje teambuilding of verjaardagsfeest tot een uniek en persoonlijk evenement waar iedereen nog lang over na zal praten. Het grote voordeel van dit culinaire uitje: koken kan iedereen. Succes gegarandeerd! Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan!

 Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​