opc_loaderMakkelijk en gezellig!
Het organiseren van een kookparty is heel simpel. U kiest een thema, prikt een datum en nodigt uw gezelschap uit. Op de afgesproken tijd en datum staat de kookconsulent bij u op de stoep om de Kookparty te geven. Alles kan op ieder gewenste locatie, weinig moeite, maximaal plezier.  

​​

Een offerte binnen 24 uur in uw mailbox! 

uitje koken Drachten

Iets leuks doen met vrienden, familie of collega’s? Boek een uitje koken met Kookparty in Drachten! Niets geeft zoveel plezier en ontspanning als samen kokkerellen, proeven en smullen. Bij Kookparty kan dat op elke gewenste locatie. Ook kun je kiezen uit veel verschillende kookthema’s. Dat maakt een vrijgezellenfeest, dagje teambuilding of verjaardagsfeest tot een uniek en persoonlijk evenement waar iedereen nog lang over na zal praten. Het grote voordeel van dit culinaire uitje: koken kan iedereen. Succes gegarandeerd! Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan!

 Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​