opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Midden-Oosten buffet

De Arabische keuken is veel meer dan alleen couscous. Boek je een catering menu met dit thema, dan ontdek je de echte smaken uit de Arabaische keuken. Wat dacht je van een smeuïge tajine van lam of kip? Lekker in combinatie met bulgur, baba ganoush en granaatappelsalade. Tip voor toet: oem ali, een zalige brood- en boterpudding. Boek het Midden-oosten buffet voor een onvergetelijk culinair tripje in de Arabische keuken. Uiteraard houden we rekening met diëten en allergieën.

€ -,--


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​