opc_loaderMakkelijk en gezellig!
Het organiseren van een kookparty is heel simpel. U kiest een thema, prikt een datum en nodigt uw gezelschap uit. Op de afgesproken tijd en datum staat de kookconsulent bij u op de stoep om de Kookparty te geven. Alles kan op ieder gewenste locatie, weinig moeite, maximaal plezier.  

​​

Een offerte binnen 24 uur in uw mailbox! 

Cupcake party

Cupcakes, wie is er niet dol op! Verzamel je vriendinnen of collega’s en ga aan de slag.

Hoe werkt het?
Tijdens de Cupcake Party leer je alles over het bakken en versieren van deze schattige kleine cakejes. Zoet, hartig, alles kan. Gezelligheid en smulplezier gegarandeerd.

Stel zelf je cupcake workshop samen
Het niveau bepaalt de inhoud van de workshop. De cupcake party kan als een leuke creatieve workshop worden geboekt voor kleine en grote groepen. Wil je individueel een workshop volgen gericht op een specifiek onderdeel van het bakken en decoreren van cupcakes? In overleg met je kookconsulent bespreek je samen de inhoud van de workshop. Jij bepaalt zelf de kennis die je wenst op te doen.

Voor wie?
Deze Kookparty is geschikt voor iedereen. Leuk als verjaardagspartijtje, tijdens een weekendje weg of op een vriendinnendag. Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​