opc_loader

Cupcakes

229,00

Een cupcake is het vrolijkste gebakje dat je je kunt voorstellen! Bijna tweehonderd jaar geleden werd de cupcake uitgevonden, een gebakje in de vorm van een theekopje, om elegantie toe te voegen aan een chique Engels theekransje. Een paar jaar geleden waren ze slechts een trend, maar nu kunnen we met zekerheid zeggen dat ze een nationale obsessie zijn geworden. Zelfs de papieren bakvormpjes waarin ze worden geleverd zijn schattig.

Cupcakes zijn klein, mooi, charmant en vooral heerlijk. En met Kookparty beleef je de leukste Cupcake Party bij jou thuis! Nodig al je vrienden uit en vier het leven met een Cupcake Party! Onze kookconsulenten leren je hoe je de heerlijkste luchtige cupcakes maakt en decoreert. 2,5 uur lang hoef je alleen maar beslag te maken, cupcakes te bakken, te decoreren en natuurlijk te proeven. Kookparty garandeert dat je een brede grijns op je gezicht hebt. En als u de voorkeur geeft aan hartige cupcakes, hoeft u zich geen zorgen te maken, wij hebben het voor u.

Bij Kookparty weten we altijd uw smaak te vervullen. Wij voorzien u graag van uitgebreid advies en bieden u een ruime keuze aan mogelijkheden. En voor de echte cupcakeliefhebbers onder jullie is een Cupcake Party met zowel zoete als hartige cupcakes uiteraard mogelijk. Je kunt de recepten van Kookparty bewaren, zodat je vaak kunt oefenen met het maken van deze schattige, eetbare lekkernijen. Wel moeten we je waarschuwen: na een Cupcake Party van Kookparty wil je alleen nog maar je eigen vers gebakken gebakjes eten! Perfect voor een verjaardagsfeestje, een weekendje weg of een dagje uit met je vriendinnen.