opc_loader

Taarten

229,00

Iedereen houdt van taart. We houden ervan om het weg te geven, maar nog belangrijker: we houden ervan om het te ontvangen. Een taart is een feest. We bladeren door de mooiste kookboeken, scrollen door websites vol prachtige foto’s en gluren stiekem in de vitrine van elke bakkerij die we tegenkomen. Wij dromen er zelfs van!

Met de Cake Party laat Kookparty zien dat wij begrijpen hoe belangrijk het is om een goede taart te maken. En Kookparty kent de voldoening die ontstaat uit het samen maken van een mooie taart. In een workshop van 2,5 tot 3 uur maak je met Kookparty drie taart- of gebakrecepten naar keuze. In je eigen huis of op een locatie omringd door de mensen met wie je dit plezier wilt delen. Onze kookconsulent heeft een ruime keuze aan taarten voor u en is ook geïnteresseerd in uw specifieke wensen.

Heb je altijd al iets met marsepein, fondant of glazuur willen doen? Of heb je liever een hartige taart? Kookparty is overal voor in en heeft overal een antwoord op. En dan laat Kookparty ook onze recepten achter. Zo kunt u elke week een nieuw feest bedenken met een taart en een onvergetelijke indruk achterlaten bij uw gasten! Super leuk om te doen met familie, een babyshower, een vrijgezellenfeest (je eigen bruidstaart maken), of als activiteit met je vriendengroep.