opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Beestenboel party

129,00

Kookparty denkt ook aan de kleuters! Vlinderkoeken maken, rupsbroodjes, eierkoekmuizen of een echte muistaart. Varkentjes en lammetjes cupcakes, koekiemonster, snoephuisjes ….Teveel om op te noemen. Welk kind houdt nou niet van dieren? Laat de kinderen verkleed komen als hun favoriete dier en maak onder begeleiding van één van onze ervaren kookconsulenten de leukste en grappigste diercreaties. Leuk om te maken en lekker om te eten! Uw kind heeft gegarandeerd een beestachtig feestje!


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​