opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Disney party

€ -,--

Mickey Mouse, Goofy, Donald Duck, Minnie, Katrien en Dagobert, we kennen ze allemaal. De een houdt van Scar uit The Lion King, de ander geeft de voorkeur aan de muisjes uit Assepoester. Tante is gek op Bambi en oma is heimelijk verliefd op de prins uit Doornroosje, terwijl opa vrolijk wordt van de apen uit het Jungleboek. Bij de buren staat een glazen kast vol met de dwergen uit Sneeuwwitje waar nooit iemand aan mag zitten. En het meisje achter de kassa van de supermarkt heeft elke week een andere Winnie de Poeh trui aan. Uw kind kijkt voor de vijfde keer op rij naar Robin Hood, en u? U kijkt lekker mee, heerlijk romatisch. Iedereen is besmet met liefde voor de Disney figuren! Alle helden uit de films van Walt Disney kunt u nu leren maken in de Disney Party van Kookparty. 


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​