opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Bonbons party

€ -,--

Een cadeautje van chocolade. Dat is wat een kind ziet in een bonbon. Een onweerstaanbaar mooi snoepje, in alle vormen en smaken, en zo moeilijk om er af te blijven... Een doosje bonbons houdt het dan ook nooit lang vol in een huis met kinderen! Kookparty wedt dat uw kinderen amper kunnen geloven dat ze ook zelf zulke mooie en lekkere bonbons kunnen maken. En toch is het zo! Zoekt u een heel speciaal kinderfeestje, met vriendjes en vriendinnetjes, familie of de buren? In de Bonbons Kinderparty gaat onze kookconsulent aan de slag met de specifieke wensen van alle kinderen die uitgenodigd worden. Houden ze van puur, wit of melk? Een hazelnoot er op of rozijnen er in? Eentje met marsepein van binnen of van buiten? Strepen, stippen, stempels? Caramel of toch liever praliné? Kookparty weet van wanten en tovert samen met uw kinderen de prachtigste bonbons op tafel. 


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​