opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Tapas party

€ -,--

U gaat dit jaar met het hele gezin op vakantie naar Spanje en laat de potten pindakaas en appelmoes het liefste thuis... Eten is een van de mooiste manieren om uw kinderen iets van een andere cultuur op te laten steken, nietwaar? En de Spaanse keuken heeft zo’n smakelijke troef: tapas! Kookparty heeft een feestelijke aanloop voor uw Spaanse avontuur bedacht: de Tapas Kinderparty! Samen met een kookconsulent leren kinderen op speelse wijze hoe lekker deze Spaanse authentieke hapjes zijn, en hoe leuk het is om ze zelf te maken. 


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​