opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Kids dinner party

€ -,--

Een echt verjaardagsdiner koken samen met je vriendjes en vriendinnetjes. Een compleet 3 gangen menu met een heus voorgerecht, hoofdgerecht en een heerlijk toetje! Net zoals in een echt restaurant. Maak een leuke uitnodiging met daarop het menu. Nodig je vriendjes en vriendinnetjes uit en met de hulp van één van onze kookconsulenten gaan jullie een echt diner bereiden! Tafel mooi gedekt, kaarsjes aan en vervolgens smullen van alle heerlijke gerechten die jullie zelf gemaakt hebben. En wie weet , willen je ouders wel als ober spelen. Restaurantje thuis, op jouw verjaardagsfeestje!


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​