opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Piraten party

€ -,--

Alle hens aan dek! Kapitein Haak is niets vergeleken bij die woesteling die bij u in huis woont! Er wordt wat afgezonken, springend op de bank. ‘Man overboord!’ en ‘Land in zicht’ liggen voor in de mond van uw piratenzoon. Kannonen knallen onophoudelijk en u eindigt regelmatig als voer voor de haaien... Genade? Dat nooit! Een echte zeerover gaat vechtend ten onder! Kookparty hoort het al, uw zoon moet en zal een Piraten Party hebben voor zijn verjaardag! Onze kookconsulent neemt hem en zijn bemanning met veel plezier even van u over, tijdens een drie uur durende feest waarin zij stoer mannenvoer leren maken. 


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​