opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Voetbal party

€ -,--

Is voetballen de grote hobby van uw zoon of dochter? Dan is de Voetbal party van Kookparty hartstikke leuk om thuis te organiseren. Een voetbaltaart, poppetjes of een kleine voetbalveld gemaakt met diverse soorten lagen van lekkernijen, dit kan allemaal in deze leuke Kookparty voor kinderen. U geeft aan wat u wenst te maken en wij komen met leuke suggesties waaruit u een keuze kunt maken. Heeft u een keuze gemaakt, dan kunt met onze kookconsulente verdere afspraken maken en op de afgesproken tijd en datum komt de consulente bij u de Kookparty geven. Heeft u zelf suggesties of ideeën dan horen wij dat graag. Tip: vraag de genodigden om zich te verkleden in hun favorite voetbalheld. Bij Kookparty is het altijd feest!


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​