opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Musical party

€ -,--

Uw zoon of dochter is helemaal wild van musicals. Zingend en dansend gaat hij of zij door het huis en u wordt bijkans gek van het bedelen om die ene hele gave, vet coole voorstelling nóg eens te gaan zien... Ah, mag het? Kookparty heeft nog iets veel leukers voor u: de Musical Party, een heel speciaal kinderfeest voor de kleine fans. Laat uw kind zijn of haar leukste vriendjes uitnodigen om samen met onze kookconsulent hele theatrale en eetbare variaties op hun lievelingshobby te maken: maskers, hoedjes, petjes, kostuums en zelfs een mini theater! Kookparty weet hoe je een eetbare microfoon maakt van chocolade en marsepein. We hebben een taart in de vorm van een piano of een gitaar en nog een heleboel andere leuke ideeën. Uw kind kan zijn of haar wensen helemaal bij ons uitleven! Kookparty werkt deze uit in een feestelijk voorstel en uw kind kiest daar zelf de favoriete gerechten uit. 


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​