opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

1001 nachten

€ -,--

Zin in een mystiek kookavontuur? Met de Kookparty '1001 Nachten' waan je je een avond lang in het Midden-Oosten. Onder leiding van de kookconsulent bereiden jullie diverse gerechten uit de Perzische keuken. Daarbij gebruik je volop exotische ingrediënten als koriander en gember. Typische oosterse kruidenmixen, zoals ras-el-hanout, maken het culinaire sprookje helemaal compleet. 

Tijdens de Kookparty maak je met elkaar een smakelijk vier- of vijfgangendiner dat rechtstreeks uit Arabië lijkt te komen. Een geurige zoete aardappel-pompoensoep, feestelijk parelcouscous met gekonfijte kip, Marokkaanse appeltaart; jullie bereiden alles zelf. En krijg je tussendoor de neiging om te gaan buikdansen? Dat mag!


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​