opc_loaderMakkelijk en gezellig!
Het organiseren van een kookparty is heel simpel. U kiest een thema, prikt een datum en nodigt uw gezelschap uit. Op de afgesproken tijd en datum staat de kookconsulent bij u op de stoep om de Kookparty te geven. Alles kan op ieder gewenste locatie, weinig moeite, maximaal plezier.  

​​

Een offerte binnen 24 uur in uw mailbox! 

Sushi workshop

Dol op zeewier, zalm en rijst? Leg je eetstokjes klaar en boek een Sushi Party!

Hoe werkt het?
De consulent vertelt jullie alles over het bereiden van sushi. Daarna gaan jullie zelf aan de slag met nori, sushirijst, vis en wasabi. Voor je het weet heb je een bord vol maki sushi, nigiri sushi of california rolls! Liever geen vis, volg je een dieet of ben je allergisch? Dan houden we daar natuurlijk rekening mee.

Stel zelf je sushi workshop samen
Het niveau bepaalt de inhoud van de workshop. De sushi party kan als een leuke creatieve workshop worden geboekt voor kleine en grote groepen. Wil je individueel een workshop volgen gericht op een specifiek onderdeel van het maken van sushi? In overleg met je kookconsulent bespreek je samen de inhoud van de workshop. Jij bepaalt zelf de kennis die je wenst op te doen.

Voor wie?
Sushi Party is een must voor de echte foodies onder ons. Houd er rekening mee dat deze Kookparty zo’n drie uur in beslag neemt. Daarna kunnen jullie lekker aan tafel.Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​