opc_loader

Quiz & taste

229,00

Bij Kookparty kun je genieten van een unieke en veelzijdige ervaring. Om te beginnen wordt het gezelschap verdeeld in teams onder begeleiding van een kookconsulent. Elk team ontvangt een aantal recepten en dan kan de culinaire strijd van start gaan! Wie van jullie heeft de meeste kennis van koken en kan de meeste vragen correct beantwoorden? En welk team weet de meeste punten te scoren tijdens de heerlijke proeverij? Het team dat als winnaar uit de bus komt, mag als eerste de keuken in om aan de slag te gaan.

Uiteraard krijgt het snelste team ook nog eens een welverdiende hoofdprijs. Zodra alle gerechten zijn bereid, kunnen jullie gezamenlijk genieten aan een prachtig gedekte tafel. De Quiz & Taste Kookparty heeft echt voor ieder wat wils. Het is de perfecte activiteit voor een geslaagd vrijgezellenfeest, teamuitje, familiedag of ander feest. Deze unieke ervaring biedt competitie, samenwerking, entertainment en bovenal veel gezelligheid. Je kunt deze Kookparty boeken in diverse thema's, zoals bonbons, tapas, fingerfood en chocolade.

Of je nu een zoetekauw bent die dol is op bonbons, een liefhebber van de Spaanse keuken die graag tapas bereidt, of gewoonweg gek bent op kleine hapjes en fingerfood, er is voor ieder wat wils bij Kookparty. Laat je verwennen met de heerlijke smaken en leer tegelijkertijd nieuwe kooktechnieken en -recepten. Een Kookparty is een perfecte manier om samen met je vrienden, familie of collega's iets nieuws te proberen en samen een geweldige culinaire ervaring te beleven.