opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Geef een Kookparty cadeau

Geef een bijzondere culinaire belevenis cadeau!​
Wat maakt een Kookparty nu echt origineel om als cadeau te geven?

Een verjaardagscadeau
Is er binnenkort iemand jarig en i.p.v uit eten te gaan kunnen jullie met z'n allen een Kookparty doen. De jarige job mag een Kookparty thema uitzoeken en jullie koken samen een tafel vol lekkernijen. Lonneke kreeg een bonbons party voor haar 30ste verjaardag

Een persoonlijk cadeau
Genoeg van alle parfum en bloemengeschenken...Theo werd verrast door z'n familie met een kookles zie de fotoalbum van Theo bij onze referenties. Pensioentijd kwam eraan en Theo wilde iets meer met z'n hobby gaan doen. Kookparty heeft Theo geholpen zijn skills in de keuken bij te schaven en het resultaat mocht er zijn!

Liefde
Verras je geliefde met een Kookparty. Ja, dit kan ook met z'n tweeën. Maak er een bijzondere avond van. Een meergangen diner met z'n tweetjes je kan zelf de inhoud bespreken met de kookconsulent.


Hoe werkt het?

Je begint met het aanvragen van een offerte op basis van jouw wensen. Binnen een werkdag ontvang je van Kookparty een prijsopgaaf. Indien akkoord, dan wordt de betaling online geregeld en ontvang je de cadeaubon per mail. De cadeaubon is 1 jaar geldig. 

Thats it, makkelijk en snel.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​