opc_loader

Geef een Kookparty cadeau

Geef een bijzondere culinaire belevenis cadeau!​
Wat maakt een Kookparty nu echt origineel om als cadeau te geven?

Een verjaardagscadeau
Is er binnenkort iemand jarig en i.p.v uit eten te gaan kunnen jullie met z'n allen een Kookparty doen. De jarige job mag een Kookparty thema uitzoeken en jullie koken samen een tafel vol lekkernijen. Lonneke kreeg een bonbons party voor haar 30ste verjaardag

Een persoonlijk cadeau
Genoeg van alle parfum en bloemengeschenken...Theo werd verrast door z'n familie met een kookles zie de fotoalbum van Theo bij onze referenties. Pensioentijd kwam eraan en Theo wilde iets meer met z'n hobby gaan doen. Kookparty heeft Theo geholpen zijn skills in de keuken bij te schaven en het resultaat mocht er zijn!

Liefde
Verras je geliefde met een Kookparty. Ja, dit kan ook met z'n tweeën. Maak er een bijzondere avond van. Een meergangen diner met z'n tweetjes je kan zelf de inhoud bespreken met de kookconsulent.


Hoe werkt het?

Je begint met een aanvraag te doen voor een cadeaubon zie formulier hieronder. Een cadeaubon kan je bestellen voor:

  • Een kookles tot 4 deelnemers: € 199,00
    Tarief is exclusief ingrediënten
     
  • Workshop tot 7 deelnemers: € 274,00
    Tarief is exclusief ingrediënten
     

Binnen een werkdag nemen we contact met je op voor de verdere afhandeling van de cadeaubon, gewenste tekst, de uitgevers enz. De cadeaubon wordt digitaal verstuurd in een PDF die je zelf kan printen en overhandigen. De cadeaubon is 1 jaar geldig en je betaalt de cadeaubon zodra de kookles of workshop bij ons wordt ingepland.
 

Thats it, makkelijk en snel.