opc_loaderMakkelijk en gezellig!
Het organiseren van een kookparty is heel simpel. U kiest een thema, prikt een datum en nodigt uw gezelschap uit. Op de afgesproken tijd en datum staat de kookconsulent bij u op de stoep om de Kookparty te geven. Alles kan op ieder gewenste locatie, weinig moeite, maximaal plezier.  

​​

Een offerte binnen 24 uur in uw mailbox! 

Kookles voor Theo

Theo Janssen is voornemens om binnenkort met pensioen te gaan. Dan heeft hij meer tijd om met zijn hobby’s aan de slag te gaan en nieuwe te ontwikkelen. Omdat zijn vrouw nog werkt, wil hij graag leren koken, zodat hij haar wat vaker kan verrassen met lekkere gerechten. Zijn kinderen bedachten zich geen moment en gaven Theo een kookles van Kookparty cadeau.

Afgelopen zaterdag was het zover! Theo kookte voor zijn vrouw en de buren een 3 gangen Spaans tapas diner. Volgens een gestructureerd plan ging hij aan de slag. Eerst werd het dessert “Crème Catalana “bereid, want deze moest een tijdje afkoelen. Vervolgens werden de overige gerechten gemaakt.

Na 3 uur voorbereiden konden de gasten aan tafel. Theo heeft een verborgen talent voor koken, want alle gerechten zagen er zeer verzorgd en heerlijk uit!

Wilt u ook een diner voor gasten bereiden, maar durft u de stap niet alleen te nemen? Met de hulp van Kookparty erbij wordt het ook bij u een onvergetelijke avond!Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​