opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Cupcakes maken Harderwijk

0,00

Workshop cupcakes maken Harderwijk

De naam Kookparty, wel eens gehoord? Wat wij doen? Wij geven diverse kookworkshops voor het bakken van cupcakes bij u thuis in Harderwijk. En voor iedere feestelijke gelegenheid is er wel een kookworkshop te bedenken en te boeken, mits er minimaal 5 personen aan de muffinworkshop deelnemen! Er zit wel een maximum van 10 personen aan het volgen van zo’n workshop. Allereerst is het goed om te weten dat het bij de Kookparty gaat om de gezelligheid en het hebben van een geslaagde dag waarbij u ook nog eens lekker cupcakes leert bakken. Wat wel van groot belang is, is dat u als gastvrouw of –heer de beschikking heeft over een keuken met: standaard apparatuur, bestek, glazen en borden. Dus om op het gebied van koken en bakken nieuwe technieken te leren en bijzondere ervaringen op te doen, zou u echt eens met uw vrienden of collega’s een kookworkshops van de Kookparty moeten gaan volgen! Succes verzekerd!

Ontdek ook de leukste tips en activiteiten voor: familie uitjes, vrijgezellenfeest, teambuilding, verjaardagsfeest, kinderfeestjes of een kookworkshop tijdens een gezellig weekend weg.

 

 

 Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​