opc_loaderMakkelijk en gezellig!
Het organiseren van een kookparty is heel simpel. U kiest een thema, prikt een datum en nodigt uw gezelschap uit. Op de afgesproken tijd en datum staat de kookconsulent bij u op de stoep om de Kookparty te geven. Alles kan op ieder gewenste locatie, weinig moeite, maximaal plezier.  

​​

Een offerte binnen 24 uur in uw mailbox! 

Workshop cupcakes maken in Gelderland? 

U wilt bij u in de provincie Gelderland, lekker thuis, een kookfeestje vieren, maar weet eigenlijk niet hoe? De oplossing is: Kookparty! Een workshop muffins maken bij ons is een ware ervaring op muffingebied en deze ervaring is voor zowel een kinderfeestje als voor een vrijgezellendag te boeken.  Gezellig samen koken en dan ook nog eens een hele hoop bijleren in en om de keuken, dat is de doelstelling van de Kookparty. Lekker gezamenlijk bakken en kennis maken met allerlei nieuwe kooktechnieken, zijn de ingrediënten voor een geslaagd feestje! Ontdek ook de leukste tips en activiteiten voor: familie uitjes, vrijgezellenfeest, teambuilding, verjaardagsfeest, kinderfeestjes of een kookworkshop tijdens een gezellig weekend weg.

Artikel 1 tot 30 (van de 56 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles
Artikel 1 tot 30 (van de 56 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​