opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Cupcakes maken Montferland

Workshop cupcakes maken Montferland

De naam Kookparty, wel eens gehoord? Wat wij doen? Wij geven diverse kookworkshops voor het bakken van cupcakes bij u thuis in Montferland. En voor iedere feestelijke gelegenheid is er wel een kookworkshop te bedenken en te boeken, mits er minimaal 5 personen aan de muffinworkshop deelnemen! Er zit wel een maximum van 10 personen aan het volgen van zo’n workshop. Gezelligheid en lol; daar draait het in de eerste instantie om bij de Kookparty. En dat u dan ook nog lekker leert bakken, is natuurlijk helemaal mooi! Let wel: u beschikt over een keuken met daarin de standaard apparatuur en ook heeft u voldoende bestek, borden en glazen. Volg dus snel één van de kookworkshops van de Kookparty met familie, vrienden en/ of collega’s volgen, want u heeft zo niet alleen een heel gezellige, maar ook een heel leerzame dag, waarin wordt gebakken, gegeten én geleerd!

Ontdek ook de leukste tips en activiteiten voor: familie uitjes, vrijgezellenfeest, teambuilding, verjaardagsfeest, kinderfeestjes of een kookworkshop tijdens een gezellig weekend weg.

 

 

 Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​