opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Cake party

€ -,--

Heeft uw kind een feestje te vieren? Dan heeft Kookparty hét antwoord: taart! In de Taarten parade van Kookparty leren wij uw kind met zijn of haar beste vriendjes en vriendinnetjes hoe je een echt feest viert! Appeltaart, chocoladetaart, kersentaart, omgekeerde taart, taart met marsepein, of ja natuurlijk: slagroomtaart! Misschien zijn er kinderen die meer van hartige taart houden? Kookparty gaat de uitdaging aan met de heerlijkste quiches die er net zo fraai uitzien als hun zoete zusters. Zoveel kinderen zoveel smaken en Kookparty weet er wel een taart bij te maken. 


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​