opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Cupcake party

€ -,--

Cupcakes zijn bijzonder geschikt voor elk moment: ze zijn klein en luchtig en doen het water in de mond lopen, zo mooi zijn ze. Kookparty heeft een Cupcake party voor volwassenen en natuurlijk ook eentje voor uw kinderen. Cupcakes roepen niet alleen om een gelegenheid tot feest, ze zien er zelf ook uit als een gezellig fuifje! De papieren bakvormpjes zijn er in alle kleuren en voor de versieringen op het cakeje zijn eindeloos veel mogelijkheden. En het mooiste is: onze kookconsulent stelt alle kinderen in staat er iets heel bijzonders van te maken. Kookparty leert ze beslag te maken, cakejes te bakken en te decoreren. Onze Cupcake Party slaagt altijd en elk kind stopt na onze drie uur durende culinaire feest glimmend van trots de zelfgemaakte cupcakes in de mond. 


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​