opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Quiz & taste

€ -,--

Quiz en taste is een absolute aanrader als kinderfeestje vanaf 7 jaar. Het juiste antwoord geven na een proeverij of het beantwoorden van een vraag brengt jouw team naar de volgende ronde. Daarna kan je aan de slag met het maken van een heerlijk gerecht. De kids leren niet alleen gerechten maken, maar ook waar de ingrediënten vandaan komen en hoe ze worden bereid. Een kinderfeestje met een educatief karakter waarbij koken en kennis opdoen centraal staan. 


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​