opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

High tea party

€ -,--

Bent u op zoek naar een weergaloze eerste kennismaking met koken voor uw kinderen? De High Tea Party van Kookparty is het antwoord dat u zoekt! Onze kookconsulenten hebben een uitgebreide high tea voor uw kinderen in petto. Tijdens een drie uur durende Kookparty leren de kinderen chique sandwiches te maken, zoals de klassieke komkommersandwich.

Ze leren hoe ze scones bakken en hoe deze te serveren met clotted cream en lekkere jam. Mooie cakejes en koekjes, pasteitjes en andere lekkernijen: Kookparty heeft een ongelooflijk breed assortiment waaruit de kinderen van tevoren kunnen kiezen. Smeren, snijden, bakken, beslag maken, decoreren en koken, allerlei technieken passeren de revue tijdens de High Tea Party. U staat versteld van uw eigen kinderen tijdens de Kookparty! 


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​