opc_loader

Bonbons workshop

229,00

Hij past in één hap in uw mond en doet u zwijgend zuchten: de chocolade bonbon. Puur geluk in een smaakbommetje. Wilt u ze rond, vierkant, langwerpig, bol of plat? Met streepjes, stipjes of gestempeld? Houdt u van noten, marsepein of toch liever room? En kiest u dan die harde, de zachte of de bonbons die van uw kin sijpelen als u er in bijt? Mmmmm... en waarom zouden we kiezen tussen witte, pure of melk chocolade? 
Bij Kookparty mag alles!

Met de Bonbon Party van Kookparty maakt u alle bonbons waar u blij van wordt. Wij temperen en enroberen er op los tijdens de Bonbon Party bij u thuis, leren u hoe u ganache maakt en hoe u die kleine chocolade bolletjes om kunt toveren tot een prachtig cadeautje. De kookconsulent van Kookparty leert u zo alles wat u moet weten over chocolade. 

U likt uw vingers af bij de Bonbon Party, die uitermate geschikt is voor elke gelegenheid. Want een bonbon heeft de ideale maat voor alles, kleedt af en maakt altijd goede sier. Daarom zorgt Kookparty ervoor dat de Bonbon Party zeven dagen per week kan worden geboekt, ’s middags en ’s avonds. Zodat u met uw familie, vrienden of collega’s een onvergetelijk feestje viert. De Bonbon Party van Kookparty zorgt voor vuurwerk in de mond en een smaak explosie die iedereen nog lang zal heugen!

Voor wie?
Een workshop bonbons maken is een prima activiteit voor een feestje, verjaardag, babyshower of vrijgezellendag. Kun je echt geen goede reden bedenken? Dan boek je een Bonbons Party toch gewoon omdat je het verdiend hebt!