opc_loader

Chocolade workshop

229,00

Gek op chocola? Dan wil je de Choco Party niet missen. Leer alles over cacao en chocolade en maak de goddelijkste lekkernijen. Gezellig, creatief en lekker! Brownies, bonbons, truffels, mousse, taart, fondue, fontein, lollies, ja zelfs melk: alles wordt onweerstaanbaar van chocolade. Met een Choco Party van Kookparty doe je werkelijk iedereen een plezier. Chocolade is goed voor je hart, het verlaagt je bloeddruk en is simpelweg opwindend. Onze kookconsulent leert je met plezier alles wat jij altijd al wilde weten over chocolade: hoe temper je gesmolten chocolade voor een mooie glans en een brosse beet? Hoe maak je de prachtigste decoraties van chocolade? Hoe moeilijk is het om een bonbon te maken? Welke speciale technieken zijn er nodig om chocolade om te toveren tot iets spectaculairs wat ook nog overheerlijk smaakt?

Het water loopt je in de mond tijdens de drie uur dat onze kookconsulent jou en je gezelschap inwijdt in de geheimen van chocolade. Een Choco Party prikkelt je al je zintuigen: een puur, romig, zoet en vrolijk feest voor iedereen, en dat gewoon bij jou thuis! Met Kookparty hoef je de deur niet meer uit om iets bijzonders mee te maken.

Chocolade weggeven is een teken van liefde en de Choco Party vult elk feestje volmaakt aan. Een Choco Party laat niemand onberoerd achter en naderhand genieten jij en je favoriete gezelschap nog lang na van een prachtig, zelfgemaakt chocoladegerecht! Met de Choco Party van Kookparty verzeker je jezelf van een mooi moment voor je dierbaren.

Voor wie?
Voor chocoholics natuurlijk! Ook leuk als teamuitje, surpriseparty of familiedag.