opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Cupcake party

€ -,--

Een cupcake is het vrolijkste gebakje dat u zich maar kunt wensen! Bijna tweehonderd jaar geleden ontstond de cupcake, een gebakje in de vorm van een theekopje, om bij een deftig Engels theekransje de sier te maken. Een paar jaar geleden waren ze nog een trend, inmiddels kunnen we wel van een nationale hartstocht spreken. Alleen al de papieren bakvormpjes zijn beeldig.

Cupcakes zijn klein, mooi, charmant en bovenal lekker, en met Kookparty krijgt u de leukste Cupcake Party bij u thuis! Waarom nog wachten op een goede reden voor een cupcake feestje? Nodig al uw vrienden uit en vier het leven met een Cupcake Party! Onze kookconsulenten leren u de heerlijkste luchtige cupcakes te maken en te versieren. 2,5 uur lang doet u niets anders dan allerlei beslag maken, cakes bakken, decoreren en natuurlijk proeven, en Kookparty verzekert u van een brede grijns op uw gezichten. En houdt u meer van hartige cupcakes?

Bij Kookparty weten we altijd raad met uw smaak, wij geven u graag uitgebreid advies en kunnen u een breed assortiment voorleggen. En voor de ware cupcake liefhebbers onder u behoort een Cupcake Party met zoete én hartige cupcakes uiteraard tot de mogelijkheden. Natuurlijk mogen u en uw gezelschap de door Kookparty meegebrachte recepten houden, zodat u nog vaak kunt oefenen op deze schattige, eetbare presentjes. We moeten u van tevoren wel even waarschuwen: na een Cupcake Party van Kookparty eet u enkel nog uw eigen, kakelverse gebakjes!

Voor wie?
Leuk als verjaardagspartijtje, tijdens een weekendje weg of op een vriendinnendag. 


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​