opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Tarama hapje met gerookte schelvis

0,00

Tarama hapje met gerookte schelvis of zalm.

Bereiding: 30 minuten
Afkoeling: 3 uur
 
Ingrediënten voor 30 taartjes:
  • 100 g gerookte schelvis in plakjes
  • 6 g gelatine
  • 40 g ketchup ( 4 soeplepers )
  • 100 g vloeibare room ( 10 cl)
  • 150 g tarama
  • 2 druppels tabasco
Bereiding:
 
1. Plaats de vormpjes op de geperforeerde ovenplaat. Snijd de plakjes gerookte schelvis in 30 stukjes. Plaats een in elk vormpje.
 
2. Week de gelatine in een beetje koud water. Giet de ketchup in een plastic kommetje en laat het in de magnetron geduren 30 seconden op 750 W opwarmen. Knijp de gelatine uit en meng onder de ketchup. Meng goed, de gelatine moet helemaal opgelost zijn.
 
3. Klop de room goed stijf.
 
4. Meng de tarama met de ketchup en voeg er de room en de tabasco bij. Vul de vormpjes met dat mengsel door middel van een spuitzak met een grote effen spuitkop. Strijk mooi glad met een spatel. Bedek met een SILPAT doek om kristalvorming te voorkomen. Plaats 3 uur in de diepvriezer.
 
5. Ontvorm de taartjes en dien ze op met de gerookte schelvis naar boven op toostjes of op witloofblaadjes.
 
Tip: dit recept kunt u ook maken met gerookte zalm.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​