opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Tomatenmousse met geroosterde garnalen

0,00

Tomatenmousse met geroosterde garnalen

 

125 ml slagroom

5 blaadjes (rode) gelatine (10 gram)

200 ml gezeefde tomaten (pakje)

2 el wodka of jenever of sherry

versgemalen peper / zout

tabasco

2 el honing

1 el balsamicoazijn

150 gram black tigers of reuzengarnalen

2 el arachideolie

mespuntje cayennepeper of paprikapoeder

8 sprieten bieslook

 

Klop de slagroom lobbig. Week de gelatine in ruim koud water. Verwarm de gezeefde tomaten zonder te koken. Voeg de wodka of jenever of sherry en peper toe.

Knijp de gelatine goed uit en los deze op in de lauwe tomatenvloeistof. Spatel de slagroom er luchtig door als het mengsel goed is afgekoeld. Breng op smaak met tabasco, cayennepeper en zout en verdeel dit mengsel over de flexipanvormen. Zet ze afgedekt 2 uur in de koelkast.

Meng honing en balsamico in een spuitflesje. Meng de garnalen met olie en cayennepeper en rooster ze 2-3 minuten in een koekenpan.

Spuit diagonaal of in ruiten honingstrepen op de borden. Stort de tomatenmousse erop en zet de garnalen er tegenaan. Garneer met bieslook.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​