opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

bbq workshop voor mannen

€ -,--

"Vrouwen doen vaker wat met elkaar, dus we moeten wat voor de mannen bedenken om elkaar te leren kennen" vond het bestuur van de buurtvereniging van deze nieuwe wijk. Dat werd een BBQ workshop voor de mannen uit de buurt. Het was voor sommige even wennen, koken, maar ze hebben het goed gedaan! Het viel zeer in de smaak en ze hebben veel geleerd. "Een BBQ sausje is inderdaad ècht zo gemaakt..." En nog veel meer. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan of kies iets anders uit het royale aanbod.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​