opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Een leuk cadeau van dochterlief

€ -,--

Mevrouw de Bolle heeft van haar dochter een kookworkshop cadeau gekregen. Ze wilde enkele gerechten leren maken die makkelijk van tevoren klaar te maken zijn omdat ze graag voor een groot gezelschap kookt. De volgende gerechten heeft mevrouw de Bolle klaargemaakt. -Bruschetta met rosbief en tonijnmayonaise -Gebakken peer met geitenkaas en walnoten -mini-quiche met zalm -gebakken tonijn met citroensaus -pommes duchesse -Bretoens zandtaartje met frambozen -slagroomsoesje Het was hard werken maar het resultaat mocht er zeker zijn!


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​